Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo u bosni nebi dugo vozalo. ukrali bi svaki put paketic :D
-tata tata stigo robot pred kucu -pa sta cekas daj mi gedore i sarafciger... zafalilo mi djelova na golfu
a ko će taj paket preuzeti ako radimo i ka i žena i niko nije kod kuće??? hoćel robot pitat komšiju mehu da uzme paket dok se ja ne vratim kući... hahha.. mislim da bi meho srčani dobio..
I kad dodje do lifta reci ce sezame otvori se,hajd ne laprdajte vise
Čovječe, firma iz Estonije. A mi se kur...mo iako nismo u stanju proizvesti ni opanak.
Kod nas nebi zazivjelo, nebi moglo uz Bistrik
sto vise robota to vise ljudi na birou i kod hecima (dijagnoza secer).
koja je svrha ako će ga uvijek pratiti ljudski operateri?
Zasto mislite da ce ga "uvijek" pratit ljudski operateri ? Zapravo i sad ih ne prate ljudski operateri vec softver koji samo da uzbunu ukoliko lokalizacija i mapiranje pozicije mobilnog autonomnog isporucioca otkrije da nesto nije u redu. Neko ga pokusa ukrast, ili se blokira.
@veselasova piše u tekstu
a kod nas je vijest da je dzeko bio preko bajrama u sarajevu ... toooo
Ovo treba za moju Selmu. Moram auto upaliti da idem po nju na poso a moze 5 minuta pjesaciti do kuce. Eto samo da joj kolegice vide kako je muz pazi. Vozit ces se sama, samo malo.
sta fali da svoju Selmu pazis............