Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Facebook je meni unistio zivot ama bas totalno,isto je virus postao,dok nisam shvatio da mi to u zivotu ne treba !
Hvala Bogu vec 2 mjeseca sam cist,i ne namjeravam se vratiti,uzivam u druzenjima sa meni dragim osobama u stvarnom svijetu!!!Zivot je kratak ne tracite ga na \"fejsu\"
Najludje je sto se i na kafama (vidjanjima uzivo) raspravlja o tome ko je sta uradio, napisao, postavio.. na fb :)
face je za ljude koji su narcisoidni, onda za one suhog ku/rc/a i onda za one koji nemaju nikakav smislen posao u stvarnom zivotu pa imaju vremena spijunirat druge. ja ga koristim da se povezems a prijateljima koji nisu pored mene ali za to mi je potrebno samo par sati tjedno a ne dvajst sati svaki dan ko sto ga neki moji prijatelji korste. a sta ce jadni
nemam FB
idi radite sta g.l.u.p.a.n.i.
Fejs isto mahala sajt,sta ko radi,kakve su mu fotke a zivot truba.Nadjite sebi hobi,popijte kafu sa prijateljima,prosetajte,procitajte knjigu.Od buljenja u fejs profile nemate ama bas nikakvog zadovoljstva.
Malo je smijesno kad kazemo \" cisti smo od fb vec toliko i toliko vremena\" ali prosto je tako, grozna stvar i tek nakon sto deaktivirate svoj profil shvatite koliko ste zapravo ovisni o njemu! Desilo se menii...al\' ne dam se! :) Nikako nije zdravo, kvari mi prijateljstva, samo mahalam i gubim vrijeme..
\"Oni pojašnjavaju da, kad god nekoga požele, radije ga pozovu telefonom i čuju se sa njim.\" upravo ;)
Pametni zaradjuju a facebookovci gube vrijeme, rade na tome da postojeće korisnike zadrže duže na mreži kako bi im prikazali što više reklama i tako ostvarili veći profit Mada ima i pozitivnih stvari, ali svako ima pravo traciti slobodno vrijeme kako hoce
Ne vidim face kao neku opasnost i zavjeru,nije mi jos uvijek toliko mozak ispran..
hvala care! fino je imati suosjecaja od drugih :-)). vidim zivot te je naucio svakakvih mudrosti, neka, tako i treba! bit ce i od tebe nesto! samo zipaj se face-a!
opusti se i uzivaj...sto vise razmisljas samo te glava boli...tako je bar u tvom slucaju.
u pravu si! vjerovatno i jesam :-)). he.be.s ga, moja stvar... a ti jos nisi? onda sa tobom nesto ne stima jarane! ;-)
Ma ti si puko
doci ce vrijeme kad ce se politicke stranke stvariti po liniji korisnika i nekorisnika drustveni mreza! kasnije ce se vjerovatno i pogromi vrsiti nad sumnjivim i sa sistemom nekompatibilnim nekorisnicima! zvuci cudno? meni ne! to je put kojim nasa civilizacija putuje! big brother is watching you! ;-)
de podijelite sa nama kako vam je unistio zivot?