Zuckerberg udvostručio bogatstvo
0
Rusi i Amerikanci uložili 500 miliona dolara u Facebook
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fejsbuk je sranje ko god ima profil ili ce se razvesti ili past godinu .........nista dobro ljudi od toga nemate spasavajte se dok mozete
e Bgm nije odavno objavljen clanak o facebooku
ŽIDOVSKI INSTRUMENT
...i da kazem mladoj raji da se osjecam puno bolje odkad sam se odjavio sa facebooka... probajte, necete se pokajati! postedjet cete glavu od unazadjivanja!
Djaba vam milioni, kamioni, kad sam se ja odjavio sa glupog facebooka...
jel mu kisla glOOOva? jel plOtio zOlog za hotel?
jedva cekam da izmisle neko novo cudo pa da sva raja sa facebuka predje na tu stranicu
jel mu kisla glOOOva? jel plOtio zOlog za hotel?
to nas ne interesuje, samo zelimo da znamo koliko ce dobiti dijamant džeko u cityju
ako Zuckerberg proda sve svoje dionice danas, imace 14milijardi dolara. Ako facebook bude vrijedio sljedece godine vise, onda umjesto 14 milijardi moze imati npr. 50 milijardi...
Kakve gluposti guta ovaj i narod svijeta. Izmisle nekog tamo \"zuckenberga\" koji će biti kobajagi bogataš a sve pod izlikom praćenja više od polovice svijetske populacije. Do prije godinu dana pričalo se o Google-u koji će \"poharati\" svijetom tj. biti ono što je Facebook danas i to je vjerojatno svima nama bila samo najava onog što imamo sa Fejsom. Targetirano reklamiranje, praćenje i uhođenje osoba, i niz drugih aktivnosti tajnih ili drugih službi i jedan momak koji u životu nije vidio ozbiljnijeg projekta = Facebook.com.
Cestitamo gospodinu Secerbegu!