Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citirao bih Balaševića al bojim se pojebaću nešto a ujutru radim.
hahahahah
elitna americka dron jedinica ce se zvati hasim taci i fadilj vokri civsa none
Nabavit cu dron da stokam komsinice
ma ja ba ko ce kontat kako izaci iz ekonomske krize bje ulagat u to kako pobiti gladne pobunjenike
Sve samo da se dobro zaradi. A kad dođe gusto, onda sve pada u vodu, pa i dronovi. Američko oslanjanje na tehniku u vođenu ratova do sada im se višestruko osvetilo, pa nema razloga da tako ne bude i ovaj put. Jedini koji zadovoljno trljaju ruke jesu ćife koji posjeduju američke kompanije za proizvodnju naoružanja. Koga briga za redneke što će poginuti i biti sahranjeni (uz najveće vojne počasti), važno je da se dobro zarađjue... (SAD uvele kodifikaciju za prodaju naoružanih dronova u inostranstvo) https://www.armscontrol.org/ACT/2015_04/News/US-Sets-Stringent-Drone-Sales-Policy
A roja i qrca. Ovo sačmarica ne bi profulala garant.
ko o cemu ameri o naoruzanju... dok drugi clanak Japanski levitirajući voz postavio novi rekord u brzini......
znajul albanci za ovo? kad saznaju nayebali su u srbiji
roj dronova. more li se od nji napravit med?
Ovaj narod tacno nema nista pametnije za raditi nego smisljati nesto novo za ubijanje. A i briga me vise. Plaha sam svakako, lako me ubiti. Da mi cvoku opalis pala bi u nesvijest.
A bil' pala u nesvijest da te opali sta drugo? :-D ono 'na.
i sto ce ljudima oruzje? da se ubijaju i mrze. Porjesavati ce se nekih ljudi, oruzja samo se svojih ludih glava nikada nece.
Sve sam vise uvjerena da je Einstein pogodio nacin borbe u cetvrtom svjetskom ratu...
Sjedi kukavica, pritišće dugme 30km dalje od nevine djece i bezpomoćnih staraca, a granata leti i ubija ih sve, dok on udobno sjedi u fotelji i veliča svoje herojstvo! E dragi moji, upravo takvi su Srbinima HEROJI! A što se tiče mene, i nadam se vas većine, to su kukavice za mene! Heroji su davno prije bili, kada je bilo mač tebi - mač meni, prsa u prsa. lice u lice, pa udri majčin sine dok ne padne mrtva glava!
Trebaju napraviti manje dronove u obliku vrabaca napunjeni nitroglicerinom i toplotnim navođenjem za koleteralnu štetu!
Babylon^2
Dronovi se mogu lansirati sa tla,brodova,aviona i Albanije.
jesu se počeli budalešat sa ovim dronovima u zadnju godinu dana, preseravanje ciato, i budalešanje