Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreća mi zaostajemo jedno 20 godina za ostalim i nemamo robote.. Tako da bez brige haha
teko oko 2060 i smo na redu haha
treba smanjiti razloge za terorizam, ne oduzimati nikome ničije pravo i ne napadati ga, a očekivati da vam ne uzvrati.
Ako iskljucimo djikane. Njima ni Daesh ne moze konkurisati
kad pocnu roboti ic na hadz
Bar se mozemo naoruzat vodom :-):-):-)
Pa eto, birokratija je vec odavno napredovala u ovome. Dodjes do šaltera i onda ti kazu "pao sistem" i ti krepas k 'o ker . Ko je kriv? Kriv komp jbg.
...greška....kompjuteri to čine odavno ;-)
dok je gedora i francuz-ključ uzame ja se ne bojim...
I roboti opet će počiniti genocid
kusturica again returned from serbia
I'BE BACK
i jope manje nego što su hi počinile religije sa bogom na usnama. a morebit da će i njiove pokolje blagoslovit kakav robotizirani pop ili hodža i eto opravdanja
sreća pa su obojica sa slike živi!
Oduzimate nam vrijeme ovim glupostima, roboti poput Bakira, Dodika, Čovića odavno čine razne zločine, samo što napaćeni narod nikako da se otrijezni i krene u akciju zvanu REVOLUCIJA!
Brought to you by Skynet.
Komp. nista sam ne radi!