Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas ce mene hakovati, nisam interesantan ni samom sebi
das im broj da te mogu jos i pratiti...spijunski servis = facebook.
znaci sad od vas luzera traze i mobitel. dobro da ne traze i adresu, broj bankovne kartice i broj carape koju nosite. facebook je za luzere zeljne paznje.sta ce jadni nije ni njima lako
E pa, ako treba izbrisati profil- izbrisacu ga, ali ne dam broja ! Treba li im i uzorak stolice ?
Nije neki problem, davno sam ovo uradio. I nek zovnu ako hoce, svakako me niko ne zove.
Nemoj te biti od onih koji su zaneseni glupostima, svi dobro znamo da je FaceBook produkt CIA-e, sto su i sami potvrdili... ne daj svoj broj, nedaj im nista. Dosta bilo dzabice, kad taze oce dzabe a kad daju oce da kupis..
svako malo im nesto treba, ovo im dodje kao velika baza podataka u citavom svijetu (svjetska policija).ja sam go..a davno napustio.
eo vam karina
meni se cini da je ovaj fb jedan veliki projekat nad ljudima, a sta konkretno hoce... ne znam :)
Hoće li možda i nalaze sistematskog pregleda?
jeste paranoicni, zaboli nekoga za vas
@:D pa ne znam ako si cackao po opcijama fejsa vidis da ima i sekcija \"Payments\" gdje \"cuvas\" brojeve kartica i bankovnih racuna =) Tako da ni to ne fali =)
de\' vise recite kad cemo ostavljat bankovne racune sa siframa zbog hakera ??
Ovaj facebook nema granica, ali dok ima budala sto da ne. Pored svih podataka kojima raspolazu jos im treba dati broj telefona.
Može, kupim neki bezze broj tipa IZI ili haloo, registrujem ga i bacim karticu. :D
nema sanse da dobiju moj broj...pa da me razno-razne firme zovu za prodaju ovoga ili onoga sugurnost moje dupe, hoce bazu brojeva da ih mogu prodavati trecim licima