Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako im nije zao bacit hahhahh
OLD SCHOOL COMMUNITY! Budite i Vi dio stare skole, dođite i uvjerite se zasto smo najbolji na Balkanu! HostName: [OS] Old-School RolePlay - 0.3.7 Client Address: server.oldschool-samp.com Players: * / 500 Ping: 49 Mode: OS:RP v5.3 by Brajant Map: OS Republic Facebook stranica: www.facebook.com/oldschoolsamp Forum: www.OldSchool-SAMP.com Steam grupa: http://steamcommunity.com/groups/oldschoolsamp SA:MP Server IP: server.oldschool-samp.com TS3 IP: ts.oldschool-samp.com Pridruzite nam se!!!
AHAHHAHAHHAHHAHAHAH kupi ajfon da bi ga razvalio HHAHAHAHAHAHAHAH SVIJETE
on zato zaradi na ovom videu sto je snimio, moze kupit 3 nova iphon-a
Trebali su zvati Žaka Houdeka da ih testira..
LG G2 - odlican telefon razumne cijene. Kosta koliko i Galaxy S4 a ima bolje performanse.. G3 nije donio neki pomak tako da je sljedeci G4 akobogda. Koristio sam Nokiu 13 godina i onda su poceli filozofirati sa windowsima koji mi se ne svidjaju nikako, a i skupi su do zla. Hardware Nokie je fakat bez premca, al brate sve ostalo je najblaze receno neprihvatljivo trzistu - zato su propali..
a jel se pika iphone sa razbijenim ekranom ako ga stavim na sto u kaficu? ocul i tada biti glavni Baja ili necu?
sta su svi zapeli da samsung koristi plastiku, pa necu fasne izvlacit sa njim,meni vise pase visoko ispolirana plastika nego aluminisko sranje
ma definitivno samsung, kad vidim sta sve rade od njega pa prezivi hah
nokia 920 zakon za padanje mose ga bacat kako hoces
Zamolio bih Androidovce da resetuju svoje telefone, hahahahahaha.
zamolio bih korisnike bilo kojeg Iphone-a, da ugase svoje telefone kada u prostoriju uđe bilo koja xperia Z generacije (Z1, Z2 ili ne do Bog Z3 :# ), nemojte se brukati svojim napucanim golfovima, kada stanete na crtu sa Bugatti Veyronom. Govorim, jer sam koristio Iphone 3 (pukao displej nakon pada na pločice od kupatila), potom imao 4s (zatrokirao nakon 3 mjeseca, ni Bog ga nije mogao napraviti, nosi ovom, nosi onom, sranje nebesko prodao i izgubio bruku para na njemu) i donedavno 5s (radio fino i dobar fazon s otiskom prstiju stvarno :)) duži period, i onda nedavno prešao na Android Sony Xperia Z2, telefon je "z'nači" za Iphone ko Bugatti Veyron za Golfa 2. Ne možeš ga ni uporediti koliko je bolji, brži, jači, glasniji, dugotrajniji, otporniji i što je najbitnije puno al baš puno puno jednostavniji...svaka bogova aplikacija besplatna, a na Iphone-u sam plačao za fruit ninja po 2, 3 eura) mislim smiješno iskreno.
@NF Koliko si puta resetovao svoj Android telefon dok si to napisao? Hahahahahahahaahaha.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
...finog li htc-a :)))
:)))
Imaju "shatterproof glass" koji se vrlo lahko može slomiti ako samo jednom ispadne kako treba
interesatna strana padanja - "bošna starna".....
ebali vas iPhon-i