BlackBerry
9

Prvim kupcima novog KeyOnea se ekrani odvojili od ostatka mobitela

Klix.ba
Novi mobilni uređaj kompanije BlackBerry KeyOne zvanično je od prije nekoliko dana dostupan u prodaji na američkom tržištu. Međutim, prvi kupci ovog uređaja nezadovoljni su zbog neobičnog problema koji ih je zadesio. Naime, ekran pojedinih KeyOne mobitela uopće nije zalijepljen za tijelo mobitela.

Ovaj problem prvi je u videu na Youtubeu objavio JerryRigEverything koji je primijetio kako se displej KeyOnea jednostavno odvaja od ostatka telefona i nema ništa što ga čvrsto drži.

Dalje su se i drugim kupcima počeli odvajati 4,5-inčni ekrani od mobitela, a svi su svoja iskustva podijelili na CrackBerry forumu. Kako pišu, ekrani su im počeli ispadati uglavnom nakon manjih padova.

Postoji mogućnost kako je riječ o samo jednoj seriji KeyOne mobitela koja je lansirana na tržište s greškom s obzirom na to da se problem nije desio svim kupcima. Iz firme BlackBerry se nisu oglasili povodom ovog problema.

KeyOne je uobičajeni pametni telefon. Ima tri gigabajta radne memorije, a pokreće ga sistem Android 7.1. Osnova BlackBerryja je zadržana na KeyOneu pa i ovaj mobitel ima hardversku QWERTY tipkovnicu. Mobitel košta 590 eura.

Vezani članci