Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li se otvoriti linija Kakanj - Zavidovici ?
Ja se nisam u zivotu vozio avionom, ali mi je ovo fantasticno !
ja samo kazem da se ne bi mladic bio jedini koji se u.s.r.o. u ovom cudu xD
da jos i WC bude proziran pa bi i ja uzo jednu turu Kakanj - Zavidovici pa kud puklo-dapuklo
i tako ce lijepo biti gledati kad pada avion :(
... pa zar ovo vec nije izmisljeno, ccc sta su radili do sad,
Ja imam mjesecnu od Septembra .
Meni se cini kako je krenulo, problem je hoce li planeta ostati \"cista - lijepa\", hoce li se imati sta lijepo vidjeti na planeti u 2050.? Pogledajte koliko se danas zagadjuje i iz dana u dan to je samo vise. Ili ce se da bi nesto vidio od prelijepe prirode trebati \"buljiti\" u ovaj hologram, ili \"da bi udahno cistog zraka\" hoce li se trebati disati kroz neke \"filtere\" itd... Izadji ljeti ispred kuce pa ces dosta ovog vidjeti samo ako podignes glavu prema nebu, ili se popni na neku planinu pa ces moci da vidis kako izgleda \"grad\". Ovo mi je slicno nesto kao ono sto se \"Amerikanci dive zalasku sunca\", a jedan je na tom clanku komentarisao \"Pa ja ovo svaki dan gledam ispred kuce\" ... Iskreno po meni ovo nije nesto posebno lijepo (ali jest lijepo), puno lijepih stvari imate ispred i oko sebe samo ako pogledate.
mi odgovorno tvrdimo da ćemo već od ovog ljeta u ponudi imati prvi kabrio avion, jer hamo radi na skidanju krova ovom našeg propelercu... s nama letite s vjetrom u kosi ! vaš BH Airlines
Kad sam ja ovo ukrao ..davno je to bilo..
Avion po mjeri za ,,AIR-BOSNA,, . Aman kad se narod gore u havi razcesketi, sretna cecse zvati Bosna sva!
Kao \"gorivo\" ce sluziti ZNOJ od visinskog straha putnika, jerbo (li ti ga posto poto) NAFTE neci biti ni za lijeka, a kamo li za PARALIJEK..
da hocu pozivit da se provozam
Taman, kad se bude rusio da fino vidis gdje padas :/
Ma voz je zakon!
Odlican avion za moju kompaniju Hamo Airlines. Samo Hamo leti!!!