Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OmeFnalno, ja bih poručio 10 komada, al odma ako moźe.FAYXD
Ok, nisam pratio, poenta je svakako bila u padezu
ni jedno ni drugo vec GNU/Linux
I ovo nece biti LinuxOV operativni sistem nego Linux operativni sistem.
ma garant je neki genocidas ovo pisao
Svi pametnjakovici koji komentiraju u vezi prototipa izgleda nisu skontali da ova sprava na slici ustvari jeste prototip, zbog razloga jer nije jos u produkciji. Ali sto jest jest, ovo nije prototip iPada vec prototip kopije iPada.
al stvarno, iz dana u dan gluposti su sve vece. prvo objavljuju stvari za koje se zna vec godinama, mijesaju slovau rijeci, i onda prototip...
svaka cast
zaradi 150$ mjesečno za 15 minuta na dan - registriraj se na http://gagabux.com/register.php/zfilipi5.html
vlasnik ili urednik, ne znam ko je vec ,.. mora da je svoje novinare trazio po cesti i to po provincijama i po selendrama. toliko zatucanih i glupih tekstova na jednom mjestu ne vidjeh odkad pratim bilo koje medije,.
BUHAHAHA P R O T O T I P HAHAHAHAHAH
Vec vidim da ce kod nas ovaj kostati 350 dolara. I sto je najgore raja ce ga kupovati.
Upucajte se odmah! Ja bih zatvorio portal nakon ove sramote. Da li ste svjesni koliko ste se sada obrukali? Pisete o drustvenim i socijalnim problemima a upravo ste vi dokaz ko sve moze u nasoj drzavi moze da se naziva novinarom. Molim vas, napisite bar jedan, samo jedan clanak koji nema neku glupost ili pravopisnu gresku. PROTOTIP? Boze me sacuvaj!
Autori sa Sa-X, znate li sta znaci rijec \"prototip\"? Kako vas nije bilo sramota objaviti onu kolumnu Harisa Pasovica o pismenosti?
Drugo je prototip, drugo je kopija :S NEPISMENJAKOVIĆI!