Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konju, bas bih volio da mi objasnis znacenje rijeci smijesno i u textu, povezanost s recimo eventualnom zeljom jednog kolekcionara i bogacenje njegove kolekcije.
Nije tačno, prvi mobiteli su napravljeni mnogo ranije ali nisu bili toliko popularni ( $ ) pa su ih većinom koristili vlasnici građevinskih firmi kada rade na terenu. Japanci su imali funkcionalnu GSM mrežu još 1979.g. ( 1G ) Ideja se razvijala od posljednjih 120.g.
a da ti lijepo ponovo procitas tekst?
Nema potrebe. U tekstu se govori o smartphone uređajima koji su, kao ideja, nastali odmah nakon mobitela. Pročitaj malo o tome, iznenadićeš se.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
imal ko da prodaje neki sa antenom? :D
kad sam bio mali pa pričo u daljinski, furo se da mi je šatro mobitel hahah
al za ovo moras imat oruzani list.
Joj sto ne mogu ovih ucrvalih fora...Pa mozes nesto smisliti orginalnije nije ti se valjda mozak pokupio od sinocnjeg pranja kose?
jel tebe neko nesto pito ? mozes da odjebes komotno
PRIKAŽI ODGOVORE (6)