Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobri su vam linkovi, sve radi, nema razloga za brigu :D
Ja mogu napraviti rošu a oni nek donose klikare pa ce mo klikera, naj bolja igrica...
Najkvalitetnije igrice se naprave preko noci... u BiH...
Poslije ovoga im ponude posao i odvedu i ovo malo inteligentnih ljudi sto ima na ovim prostorima u inostranstvo, i onda ostanu samo ovi sto pisu glupe komentare.
pa zar treba biti patriota i ostati u državi u kojoj korupcija,kriminal,nepotizam sje*ase sve sto se može sje*ati, volim ovu državu ali ne i način na koji je uništavaju. u Bosni ce ostati samo oni koji zavrse privatne fakultete i preko stele dobiju posao, a svi koji nešto nauče na iole normalnim fakultetima idu tamo gdje ce da ih cijene i da im za njihovo znanje i plate.
"Budi promjena koju zelis vidjeti".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nemam druga posla..