Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet vas moram ispravljati. ako je NOTIFIKACIJSKO, onda mora biti LAJT. a bogami i glagol. tako da rečenica glasi: Transformirajte svoj iPhone u notifikacijski lajt.
...nama sija svjetlo demokratije :)
Ovo ima skoro na svakom modelu Nokie, unazad 5 godina. Notifikacijsko svjetlo, \"breathing\" funkcija kada nema notifikacija ili se može isključiti, a kada postoji notifikacija, jasno se vidi svjetlosna notifikacija.
ti ono kao pametan? Ja mislio samo djeca još vjeruju u gluposti
@... ti ono kao smiješan?
Inače puno nas u BiH ima Iphone 5...
Upravo mi je Ćerić javio da mu je All.ah rekao da će ovaj uređaj da bude zaslužan za rješavanje svih problema u BiH. Brzo i nabavite sebi jedan!
iPhone mat.er
radi li ova finta i na Noki-i 33/10 ?