Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sony je sony.
Laptop-tablet nije nista novo, ne znam zasto ne forsiraju proizvodjaci laptopa, kada vide da im tableti preuzimaju trziste. 6-7 godina minimalno ima kako su se pojavili, samo nekoliko brandova sam vidio da su to napravili.
Trziste jos nije spremno, niti je tehnologija toliko razvijena da bi se tableti mogli koristiti umjesto laptopa. Koliko god da su super stvar, vecinom su samo to. Produktivnost laptopa naprema tabletu je mnogo, mnogo veca. Laptop je ostao i bice glavno trziste
...ovaj canvas je posebno namijenjen za onu antibošnjačku tvrtku "canvas"...