Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu fulili s odjecom, takvih u Buca potoku ima masa ;)
...1989- celovita islamska Bosna, bosnjacka zemlja od Drine do Une sa dobrim delom jadrana... 2015- Bosna do bentbase i starog mosta... :).
Buxsie opet lupas gluposti, ko je to htio islamsku BiH? To je vama samo glup izgovor za sve zlocine koje ste pocinili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako je lebdeći skateboard promašaj? ukucajte Hendo Hover na youtube :D
To je prototip. :)
@KadroHanic, ma legendo ima toga i kod nas, neki dan vidjeh po mahali neki "građan" voza Golfa keca, pa krene niz brdo, da vidiš kako poleti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A leteći skateboard postoji, malo bolje istražite, pa pišite... Zove se hoverboard.. https://www.youtube.com/watch?v=HSheVhmcYLA
Najveća dostignuća početka 21. vijeka kao što su tableti i smartphonei ? Stvarno ? Ništa Medicina, Astronomija, Farmacija, Mikrobioligija ?
www.youtube.com/watch?v=XZB4y5j1FpY nije promasaj leteci auto,jeste da je prototip ali tu je zar ne..
Promašaji pod broj 1 i 2 baš i nisu, bar 2.
one tene su predobre :D
FAX je velikoj upotrebi u Sjevernoj Americi. Bez FAX masine sav cestovni promet izmedju Meksika, USA I Kanade bi stao ko ukopan.Sva papirologija biva poslana faxom uvozniku,uvoznik granicnoj sluzbi i kad je sve ok ,sofer pokupi dokument ACE ili ACI,ili FAST koji dobije na truck stopu...faxom. Jos uvijek nema tehnologije da se strpa printer u iphone i da taj iphone printa dokumente A4 formata !
bravo Constanza za glupu pamet !!! A4 ili "letter size" , je si li ikada Allaha ti rukovao/la fax mashinom? vidi se iz prilozenog da nisi. to ti je isto ko da kazes amerikanci ne nose farmerke ,vec denim. e sad dok ti sirokoj masi objasnis sta je denim,bolje je nazvati imenom kako je svima jasno o cemu se govori.
@ insomnia: iphone ima u sebi printer koji printa na papiru vecem od sebe...? na kojim si drogama?
Bakir je predvidio 100.000 radnih mjesta do 2024
Ja mislim da je to neku noc izjavio hahaha
Bakir kao "musliman" mislio je do 2024. ali Hidzretske.
"Još uvijek nismo u stadiju korištenja automobila koji se kreću iznad ceste" Pa što će trebat ceste ako auta budu letjela.
u svicarskoj jos uvjek koristimo FAX, nije bas tako da je za muzeja!