Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divan telefon, kupujem sebi jedan čim cijena padne na 250 KM.
Nema veze sto je googleov, ovo ce samsungashi podjednako da mrze kao i iphone :)
1000 KM za telefon, prava sitnica !! Ima ih i po 20 KM. Koji rade po 7 dana. NE treba ni punjenje, kad se istroši baterija KUPIM NOVI i prebacim SIM , za iste pare ! To bi raspametilo Osmicu !
Pa uzmi taj mobitel ako ti trebaju samo pozivi.Ostalom svijetu treba i internet i niz drugih zafrkancija...
Haj Mirzeta, Hau ken aj help ju in kokošinjac, sabah in de morning?
Odlican mob, ali cijena paprena. 580 eura za manju verziju, stvarno previse. Zato je po meni bolje bilo da je LG pravio, a ne HTC. Te pare ko misli izdvojiti za mob, vjerovatno ce kupiti ili iphone 6s/6s plus ili samsung s7/s7 edge.
Ti bas nemas pojma, za ovakav tel je ovo realna cijena.Za ove pare neces sigurno uzeti samsung s7(samo da znas on je kod nas oko 1800 km)
@amarferaget Olahko ti rece da nemam pojma. Evo ti link. Samsung S7 nije 1800KM, nego 950KM. http://www.univerzalno.com/proizvod/samsung_galaxy_s7_32gb
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sve su komponente vrhunske, nema sta, samo ga ye@e sto radi sa Androidom.
designed by apple..
ovo će na kraju tući ko neće da uzme telefon .. prolazi i ova moda
Kopiraju iphon 👎
Fino