Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj naslova ubit ću se e kaže ˇAPPLE\" PRIZNAO:\" jao konja majko milosna a telefon je čista katastrofa volim ja svoj LG Pop.
Mene kad uhvate za antenu signal mi se odma pojača,za razliku od ovog američkog čuda.Šta ti je zdrava ishrana ( suha jarčetina i rakija )....ha ha ha
ma nokia zakon, kako god je uhvatis ona ima signal :D
http://techcrunch.com/2010/06/26/microsoft-numbers/
svi vi koji ste marketinski obradjeni procitajte malo kakva je situacija :)
e jest vam neko preveo text svaka cast \"Pronašli smo razlog zbog kojeg linije na displeju prikazuju slabiju jačinu signala.\" - dok pravi text glasi \"Our formula, in many instances, mistakenly displays 2 more bars than it should for a given signal strength. For example, we sometimes display 4 bars when we should be displaying as few as 2 bars.\" Pa sad nek citatelji samo prevedu. Dakle kako neko rece nazalost i pokazuje vise a ne manje kako ste vi preveli. Ali svakako je software u pitanju i nema nikakve veze sa losijim signalom nego bilo koji tel iako su se mnogi hateri tome ponadali Tako da kad je neko tamo gdje nema signala nikako naravno da ce mu puci ali ljude je bunilo to jer bi im tada pokazivao makar 2 bara.
Ja jos nema taj problem sa signalom pa cak i kad ga drzim za taj metalni okvir...signal super...al je telefon nema sta! Nema ga boljeg.
Ni jedan tel ne pokazuje 1/1 realno signal. I da, \"iphone nije toliko los telefon al nije vala nije ni blizu dobar koliko je navikan...\" mnogo je bolji.
\"Doslo do velike...\" da ne kazem cega. Sto je big deal ako pokazuje slabije? Ne mora ga pokazivati nikako. Ako ima ima, radi, pricas, ako nema nema. Nebi valjalo da je obratno. Ali naravno tada se nebi imalo o cemu pisati :P
Pa primitivni ljudi zive u Bosni. Takvi su i komentari. Bosnjo zna samo da se ruga, a nema ni autoputa u drzavi, ni zeljeznickih pruga, ali opcenito \"zna sve\".
degeni
Implying that Bosnian = uneducated, poor, beer drinking fool.
koliko razlicite komentare vi balkanci imate od obrazovanog svijeta, to je cudo :D
Molim? Nov telefon se kvari? Haha. Pitam se da li bi i naši bili dovoljno glupi da imaju para (ili kredita) ko Ameri... http://www.youtube.com/watch?v=FL7yD-0pqZg
neka je vjecni rahmet dusi,volim te nokia 3110