Futuristička vizija
127
Pogledajte svijet kroz Google naočale
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa da se u banderu zabijem
pun Q monitora, mobitela, televizora i ostalih s.anja. Da mi je mjesec dana na more, ribarski čamac, da se gologuz brčkam sa curom, a naveče cijedim vino kroz zube.
klix je najbolji
@pih Da to je Mac, ali kakve veze ima to ? Nisu Windows i Google ista firma. Pade ti fora u vodu :)
Sve u cilju masovnog porobljavanja ljudskog roda, i potpune kontrole na ljudima.. Tehnologije postaju sve vise inteligentnije, nisu dzaba filmovi Terminator I-IV kao skrivena najava sto nas ceka u buducnosti..
Ne znam sta da kazem..da li je plafon ili uzas.
ma jbt naočale, da mi je onu džezvu, moja se sva ohlupala ljetos kad samo sušili sijeno i roštiljali pa ono u žar je metli
ja radim na aplikaciji koja ce omoguciti da putem ovih naocala mozete da vidite svaku trebu golu sa specijalnim termo violetnom senzorima koji omogucavaju da vide da li je topla i vlazna u vaginalnom traktu.
jbt bicemo ko TERMINATOR
nisu nam dovoljno zivota racunari uzeli...
Virtualno je natego
veliki brat...jos mi treba da me google prati gdje sve hodam i da vide sta ja vidim ma eo vak k1ta, zivjela sloboda!!!!
imal kakav cheat da vidis gole zene?
@NoNamed Koristi jsu zaista velike ali nas tehnologija zaglupljuje... sve j nesto smart (building, phone) samo covjek nije pametan. Sjeti se koliko si brojeva telefona znao napamet prije koliko danas, kako si saltao mnozenje i dijeljenje napamet a danas mladi za 64/8 vade mobitel iz dzepa
Ne otuđuje nas tehnologija nego mi sami sebe. U bari se možeš brčkat i sad i bilo kad bez obzira na naočale. Njih opet omžeš skinuti kada god želiš. Ne krivite tehnologiju za ljudske slabosti. Sjetite se samo koliko je tehnologija pomogla hendikepiranim osobama i osobama sa posebnim potrebama, i koliko ćemo još od nje dobiti dobrih stvari. Bar ja tako mislim.
Je l\' on zguzi ovu na kraju?
Hajmo sad svi cetverooki da podrze lika, halo:) Od mene like, pa ne moze to tako, kako ja preko ovih tegli da nabacim google chale, haaaa?