Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka ti dala.
bolje ja nogom
Super, ko ne zna kako je ovo tesko, nije ni u mogucnosti da komentarise...
Eldine moj, lijepo je od tebe što si izabrao naš Mostar za ovaj svoj rad, ali ili nisi nikad bio u Mostaru ili nisi dobro posmatrao fotografiju u koju si gledao dok si crtao. Oni koji su iz Mostara i oni koji poznaju Mostar, vrlo dobro mogu vidjeti da je ova skica prepuna nerealnih detalja. Inače, lijepo je što se školuješ i što imaš ambicija. Želim ti svu sreću u životu...
Mozda dobro dizajniras, ali ja se ne bih bruk'o s ovim.
Works at Intersoft d.o.o (klix.ba) hhhhhhhhhhhh
Nako...
Zamislite sad da je negdje na nekoj slici na silu ubačena džamija kao sto je ovdje crkva, kakvi bi bili komentari, a ovako nikom ništa, neka se skrnavi pravi izgled mosta iz ove perspektive samo da se ugodi kršćanima, ne znam zašto se to radi?? Vjerovatno je ponovo došao do izražaja ovaj naš jadni podanički bošnjački mentalitet..
@ajan.2309 ...umjetnička sloboda...
@burnbabe Ne, ovo je skrnavljenje i samoponižavanje, skoro 100% sam siguran da ovo ne bi uradio nijedan umjetnik sa zapada, oni jednostavno poštuju ono što vide i to je to, kako god to bilo i izgledalo..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo jara!
a u pozadini svira genijalni Ibrahim Maalouf :)
...majstore....svaka čast 👍
na sta bi sarajevo licilo da nije austrija nikad dosla dole? kasaba obicna
@kitalero ...uvijek ima neki seronja, kao ti recimo, koji na ovakvu vijest....baljezga...
@burnbabe suti alahati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)