Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo odavno vec da novinari klixa suradjuju sa Apple-om ovo su pouzdane informacije! Hahaha
Gluposti pisete, i uduce godine izlaxi 7s a tek u 2018 osmica. Toliko o ozbiljnosti clanka a i portala
Ja nemam ni dvicu a oni izbacuju osmicu... heeeejj tugoooo :(((
U Kini ima i desetka već..
Niste normalni...
dokaz koliko nama ljudima treba...ko klenovi za mušicom...
ni ovome niste aminovali,. vec novog oplakujete
mrs
Slijedeći trend ukidanja stvari na Apple uređajima sljedeći iPhone neće imati ekran i dugme za smanjivanje, Međutim za sve vajnere ostaviti će mogućnost da se eksterni ekran priključi preko adaptera*. *Adapter i eksterni ekran će se prodavati posebno.
Gejfon 8 uskoro :)
Displej preko cijelog uređaja ja ovo pricam najmanje zadnjih 5 godina......nije mi jasno zasto niko jos uvijek nije napravio takav telefon. tehnologija je odavno to omogucavala. i onda fino mezes imati telefon sa velikim ekranom koji moze stati u dzep.
jest i naslones ga negdje cikne ko staklo. pisaj ga. ja kupio telefon 600 km nov. ispao mi prvi dan. puko displey i pisaj ga.
@YaPPa90 ista je sansa da pukne displej na telefonu koji ima displej od kraja do kraja ili telefon ciji displej ne ide do kraja. to je moja poenta. staklo je od karaja do kaja svakako.... a displeji su super tanki i nema razloga da displej neide do kraja. evo ja imam telefon vec skoro 2 god bez ikakave zastite i ispao mi je najmanje 10 puta od toga 5 puta na beton. staklo nema ni jednu pukotinu.
E kad počnu o desetci lagano kupovat sedmicu
sta ima kod vas
Imas ga na pijaci u nicaZe koliko hočeš
Ma vi mora da se šalite hahahah :)