Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaze 512 € to je otprilike oko 1024 KM a odes u radnju i pitas koliko kosta kaze on 1750 KM ludnica brate
Zto sto je telefon odavno prestao da bude ono sto mu ime kaze. To ti je danas deo "nakita". Što je skuplji to je poruka o tvojoj "veličini" jača. To sto ti pitas je isto kao da si rekao zasto neko daje stotinu evra za zlatnu narukvicu ili lanac kad moze čeličnu da kupu dvadeset puta jeftinije.
sta kaze moze otkljucavat audi hahahha dobar mogu ja sa svojim androidom otkljucavat kucu i upravljat svime u njoj pa se niko ne kurci ko sa ajfonom hahah (ne mogu ja jbg nije mi babo Tihic Bakir i company)
Samo 8gb!!! :P
Zar je toliko bitno ko sta nosa, po Bogu ljudi??? Je** vas i Samsung i Apple !!!
Onaj ko nema Iphone taj i ne zna šta je Iphone. Imate njegove low budget verzije u vidu android telefina...
Pa od 16 gb model vrijedi oko 900 km,kako će od 8gb vrijediti skoro 1000 km?!
sta tek sad prodaja? pa moj ga prijatelj ima vec 4 - 5 mjeseci :S wtf.... al iskreno, sranje od telefona :) bar meni :)
Ovo sranje od telefona kosta 512€ ?! Jos je puno losiji od 5S ,za te pare mozes kupiti S4 i imati para za jos jedan telefon od 200KM
Po mom misljenju 5c nisu trebali nikada nu napraviti, a kad vec jesu nije smio preci 300 eura cijenu. Ali sto se tice samsunga... E to je tek smece da covjek ne povjeruje. Iphone 4 je bolje imati nego samsung s4.
jbe mi se...dok je fiksnog nebrinem se a i rahatniji sam vala...za svaku glupost neko zove a na fiksni mu_do jarane
jel ram ili rom 8gb??
Interna memorija.
ok
ovo je deseti ajfon kojeg imam
A meni koji nemama,hahahaha
'ajd shemsa ne laži.... ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)