Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je klempavi Sulejman planirao kupiti na kraju mandata Predsjedavajuceg Doma naroda BiH ali ga Zlaja i Radon ometose u planovima. Naravno u BiH ima i sretnih i zadovoljnih ljudi, a sta prikazujete samo crne i ruzne stvari, bijedu i sirotinju, reagovao je tako burno Sulejman Tihic u specijalnoj emisiji 60 minuta u septembru 2010 godine, na prilog o radnicima iz Zenice koji za 1 sendivc dnevno negdje u Hercegovini na njivi rade. Ne zna klempavi maticar koji citav zivot zivi od drzave i drzavne sise kako je obicnom narodu. Ali on misli da Narod Zna sve.
Svaki dan nešto novo da bogataši mogu što više uživati.., a za nas bijedu ništa! :D
naravno da je daleko, daleko od ekoloski prihvatljivog. sama cijena to pokazuje i pridjev \"luksuzni\". zasto cijena? zato sto je ulozeno puno radnih sati (znaci energije) i puno kvalitetnih matterijala (znaci jos energije + proizvodnja tih matterijala) uticaj na okolinu bio itekako los - tokom same proizvodnje. samo odrzavanje moguce da je ekoloski ok, ali ne moze se samo tako posmatrati - obicno mazanje ociju za naivne.
Novinaru jesi kloc, jesi li svijestan sta si napisao? hahahahaha \"U panelima se koristi boja koja upija sunčevu svjetlost i pretvara je u električnu energiju koju koriste posjetioci.\" hahahahahahahahahahahahahaha cuj boja da proizvodi el energiju hahahahahahahahaha