Sve više otkrivenih detalja
0
PlayStation 4 će imati PS Eye kameru
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma samo nintendo, ali i novi je skup tako da ću se još neko vrijeme zadovoljiti sa wii-om dok ne hakuju novu konzolu. i 3ds bi za mjesec dva mogao biti hakovan tako da već odvajam pare za njega, eto ovaj mjesec sam odvojio 0 km tako da ću naredni vjerovatno moć isto toliko. ma batali sve ovo, dokle god ima super nintendo i donkey kong neću da igram išta drugo.
a meni neće :(
Zivio PC i http://thepiratebay.se KOnzole nisu u modi vise dat toliku lovu je ravno samoubistvu
i meni ce kupiti 21 februara 2019
Ja imam plejstejšn dvojku. Ne treba mi četvorka. Skupe su igre za trojku, a kamol za četvorku.
sve se svodi na to da vas kontrolisu, te kamere za prepoznavanje lica-samo vas nadgledaju, vas i vaš život....ti podaci se poslije salju u Englesku, gdje im je glavni centar za spijunazu interneta, a poslije se salje.....
meni ce kupit ;) kao sto vec i imam ps3
I meni će babo kupiti..............30-og februara
Jedva cekam da mi je tata kupi 21-og februara