Zaštitite svoju privatnost
0
Pet stvari koje ne smijete otkriti na internetu
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala sa-x, od sada vise necu objavljivati svoje privatne videouratke..
ovaj sa-x više nema ideje šta da piše pa gluposti piše raspad sistema
Za sve ove jadnike koji nas blate, svoje frustracije lijecite po vjerskim ustanovama. Redakcija, Sarajevo-x.com
Bukvalno, ne vjeruj zeni koja vjeruje vjeru u boga. Takve rospije su najgore.
Ne vjeruj ženi koja laže
Peta stvar koju ne treba otkrivati je: Ne oktivajte previse Looool Kakve su ovo gluposti postovani gledaoci?!
@Neko...ja dam prosijaku uvjek sadake ,dobro netrazi -pin ,kontokartice1
Takodjer ne smijete, nepoznatim licima pare davati, nekako su to zaboravili reci.
ovaj ljudi, poradite malo na tom sarkazmu, da to bar na nesto lici kad znate tako komentarisati ;)
ja nisam normalan, a sarajevo-x serveri nemogu da izdrze antisemitske komentare kad god pametno uvale novine koje znaju da hrane antisemite, i naravno uvijek puste to da se slobodno desava.... a ja sam taj koji je cudan a sarajevo-x nije jeli? nebi se slozio sigurno CIJELI SVIJET! :)
SAMO SE VI ZEZAJTE. MNOGE JE FB KOSTAO POSLA ZBOG SVOJIH GLUPI KOMENTARA I STATUSA. privatnost treba skrivati, pogotovo na fb gdje vam je mali postotak pravih prijatelja, a ostli ljudi samo poznanici a mozda cak ni to. taman posla da obajvim u kom perodu idem na godisnji odmor recimo, i na taj nacin lopovu dam do znanja da neometano moze upasti u stan.
ja sam do sada stvarno sumnjao da nisi normalan , ali... ti si zaista dobar komad budale
Ja nezelim da budem anoniman ,ja zelim da budem pilot!
I da, desetak puta sam dosad slao \"screenshot\" CIA i Mossadu, objasnjavajuci kako sarajevo-x pokusava otrovati malu Bosansku populaciju antisemitizmom koje nikad nije imalo i stvaranjem antisemitske atmosfere, koja je sigurno sponzorisana iz Beograda. Nadam se da one koje pljujete jednog dana pogledate u oci pa cemo vidjeti hocete li onda imati m*da da ih pljujete kad vas otmu i da nestanete ko zadnje njesra koje i jeste :D
Sarajevo-x . Hvala vam na savjetu. Zivjeli. Svaki savjet dobro dodje.
prenosi moj k, ja znam sta pise na zapadnim novinama u vezi ovakvih stvari i placen sam sigurno vise nego svi sarajevo-x novinari zajedno, da razmisljam o internet sigurnosti :) stoga..... da, ja sam upravu, a sarajevo-x su jedni obicni antisemiti i teoreticari zavjera :D
otkrivat cu sta mi je rinaki cejf