Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda nakon svega 10 pritisaka na taster..skontaju i krvnu grupu,genetski kod :)
KOJA GLUPOST - MOZDAU U NOVIM TASTATURAMA SA UGRADZNIM CITACIMA OTISAKA - PA DA PREPOZNAJU KO TIPKA...
nakon 10 pritisaka na taster? nema sanse, osim ako 10 pritisaka nisu \"ja pedofil\"
STA CU SAD?OTKRIVEN SAM!ALI NE BRINITE IDEM JA U ILEGALU DOK SE SLEGNE PRASINA
ma nije to nista, kod mene pise Problemi sa hemeroidima? Bezbolno liječenje hemeroida minimalno invazivnim zahvatom
bas kad sam konto da je ovo nesto najgluplje sto procitah u zadnjih par dana, procitam ovaj clanak ispod: \"Tražite partnera online? Poštujte pravila zavođenja\"... pa koji ste vi id.ioti...
HA HA HA KOJE GLUPOSTI
kako oni to mogu skontati po načinu na koji ja kucam?! znam da malo brže kucam i griješim tada ali... moram pod hitno mijenjati način kucanja!
Nikad nista gluplje nisam procitao !
internet je mjesto gdje su muskarci muskarci,zene muskarci a slatke male djevojcice tajni agenti xD
\" Istraživači vjeruju da se tehnologijom koja prati njihovu brzinu i ritam tipkanja može koristiti da se odredi njihovo godište, seksualnost i kultura nakon svega 10 pritisaka na taster, piše Telegraph.\" da, a pogotovo kojom brzinom pritisnu enter dugme.. Da ovo vi niste nesto pogresno razumjeli?