Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametna tava,pametni madrac,pametni telefon, a ljudi sve gluplji I gluplji
Kupim madrac, i samo još da nađem partnera da me vara.
U praksi, ovaj madrac bi trebao biti tajnoviti proizvod za one koji ga trebaju, a ne reklamiran na sva zvona, jer ako svi znaju za njega, kako onda kupiti madrac da partner to ne zna, uvalit ga u kucu, i jos ga navest da dovede ljubavnika/ljubavnicu u kucu u vlastiti krevet?? Pokusavam samo poentirati koja notorna glupost je ovaj proizvod!
Zguziti ću je na kuhinjskom stolu...
jel dodje i pistolj uz to da im prosviram glavu oboma??
Ona ako hoće varaće ga i pred očima ko u onome vicu još će joj donijeti peškir ,a kamoli da ima senzore u madracu.
Sta je sa ostalim stanom, fotelja, trosjed dvojed, kuhinjski hastal, pod, hastal u dnevnom boravku. Pih :)
e plah ovaj madrac ...
...slutim pojačano "rabljenje" kuhinjskiih elemenata, stolova, fotelja, trosjeda i podova. urbana legenda veli da balkanski suknjaroši čak i lustere rabe.
hahahaa dobar dobar :))
e svašta. a ako prdim da prostis po noći moram li gasiti telefon. hoće li vibrirati
smart madrac, jer su smartfoni prevaziđeni