Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma problem je što si Halil iz Palestine! Da si Aron iz Jerusalema dobio bi lovu i bio pohvaljen. Žalosno ali bojim se istinito.
Hajd' Halile, ti ga prvi zalilaj !!!
Ma stisli se za 500$ :)
Babylon, Babylon.. a vi ovce samo postavljajte svoje privatne informacije na ovo govno
FACEBOOK JE MRTAV !!!
CCC sratmota za fejsbuk. Samo gledaju da nekome napakoste.. Bo-ze, kako bih im one ser-vere sve po'lupao bez milosti.
Facebook je glupost, da ga barem ukinu!
kad čovjek pogleda oko sebe mnogobrojne ovisnike o FB, a posebno omladinu u "cvijetu mladosti" koja ne može izdržati ni 2 tramvajske stanice da ne zaviri na FB, Mark Zuckerberg je stvorio najmoćnije oružje za uništenje ljudske vrste. Uskoro ćemo i majmune u ZOO vrtu gledati kako koriste FB.
ljudska vrsta sama sebe uništava, fac. je pokazao samo koliko su ljudi opsjednuti sobom, koliko su licemjerni i kreteni!
inspect elemt :P
Propust fb je sto nema opcija dislike jer da ima vjerovatno bi propao i ne bi se jadnici i paćenici mogli diviti lajkovima koji im daju prijatelji,familija itd.
Sve si objasnila
Covjece, stvarno sam zabrinut.
ja znam jedan vazan propust na facebook, nije zajebancija fakat znam....ali ne vjerujem da nagraduju uopste ikoga, ali sad cu izdvojiti vremena da im se obratim , ako procitate nekad da je bosanac nagradjen od fb za prijavu propusta to sam ja ;)
Ma citav fb je jedan veliki propust
Radi se o sigurnosnom propustu , evo odmah su se vec javili ;) traze moju identifikaciju :)
OMG! Koja vijest...
I to je vijest?