Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osudjen na propast.
Dobar je za oraha.
Nasmija me :D
WTF?
opet su poceli praviti telefone za koje ce ti trebat oruzani list i rusak da ga poneses!
Ovo je za mene totalan Troll telefon. Nidje veze. sta trega, umjesto dosadasnje jedne "pametne" cigle da nosim 2? Debilizam. Sve preko 4' je preveliko.
Ne znam zasto, ali su mi se uvijek sviđali preklopni telefoni. Kad se samo sjetim V3....uhhh
Ovo nije neka inovacija brate, sta se desilo sa Samsungom ?
kako nije pa vidis da umjesto prostora sa tipkama je ekran osjetljiv na dodir sa tipkama sto ce reci da ima 2 ekrana
To i dalje nisu dva ekrana, nego isti telefon koji je bio popularan prije otprilike 7 godina, samo sa touchscreen funkcionalnosti. I dalje tvrdim da je bezveze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kinezi mogu da ga imaju a mi ne...kakva je to mobilna diskriminacija.. :-)
mobing :P
Pa ne kupuje niko na evropskom tržištu više preklopne telefone. Kome treba telefon radi razgovora on sebi uzme Nokiu 3310, oni koji hoće nešto bolje štede pare za SmartPhone :$
PRIKAŽI ODGOVORE (1)