Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vala ima da se kod nas nagledaju onih fotografija napućenih usta na veš mašini swatka malena loodacha gajava koja. sr anja
Pa sta je tu cudno, kradja licnih podataka i jeste primarna svrha facebook-a...ah da ima i ono kao stavljas slike i \"druzis\" se fol...hahaha...
najvjerovatnije se radi o onima koji su pobrisali profil i prestali koristiti facebook
zato mi imamo nas balkansi fejsbuk - adresa je balkanbook tacka net ;-)
Čuuj \"slučajno\", pa zbog čega FB vrijedi toliko nego što posjeduje sve te podatke i može ih prodati...ništa novo.
Ima jos nesto :portal iz Posusja (Poskok.info) ako ostavis komentar tamo, ulazi preko emeil adresa, u tvoje podatke na tvojoj emeil adresi ,i jos se fale administratiri,pa ti pokazu da ti se uvjeris kako bi se oni mogli tuziti za ovo.
svaka cast na komentaru
-Ukratko sta rade hekeri,traze one koji kupuju preko interneta ,gdje osravljaju -broj kredit karte ,sta mogu drugo neznaju ti krvnu grupu ,sta mogu drugo !
pa sta je fb nego obicna zahebancija za normalne ljude,a neneormalni ga shvate ozbiljno i eto ti belaja hahahahha..e hajd sada recite nesto sto slike gologuze kruze vase hahahahahhahahha
FEJSBUK me jedino može povuči za kurku
A da me vidi babo....oooooo
sve vezano za FB se obratite Zuckerberg:u
Svi ljudi kada govore o fejsu govore kao o glupostima koje se tamo nalaze i sl. a ne razmišljaju iz druge perspektive. Gledajte na to na način da ste vi poveznica drugima koji žele učiniti nešto dobro ili loše u vaše ime tj. vašim prijateljima, vašoj sestri, bratu, rođaku i sl. a da ispada kao da ste to vi. Ili, da se prikupljaju podatci o Vama i koriste na način da oni koji reklamiraju nešto ili sve znaju točno ono što vi volite (lajkovi, stranice, grupe) i da vam serviraju reklame tog tipa ili u tom smjeru. Dakle, ne radi se o tome da će netko gledati vaše slike, poruke i sl. iako i to može iskoristiti radi se o puno većem obimu stvari koje mogu da vam naštete kao osobi u društvu.
ja sam mewena swatka pjavkica i imam 3.000 prijatelja mwa
Svi ko fol govore da nemaju vaše podatke a svaka aplikacija koja može iskoristi vaše prisustvo na fejsu da prikuplja podatke i servira vam onda na vaše email adrese reklame koje ovisno o fejsu bi vas trebale zanimati... Antivirus je najveća zabluda u povijesti interneta i računara općenito. Da, oni služe da zaštite korisnika ali isto tako najjače antivirusne kompanije raspolažu sa najvećom \"bazom\" korisnika i otprilike može biti bogat(i) koliko požele. Tamo kobajagi neki radnik se nađe u Kasperskom ili nekom drugom koji je zaboravio zaključati prostoriju sa serverima i neko kobajagi došao i kopirao milijardu podataka... OMG!!!
svakako ima onih koji imaju sve to
Samo da kažem da sam se zezao za prethodnu poruku tj. da nemam!!!!!!!!!!! :)