Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imao sam htc one sada imam samsung s4 imao sam i sony z ultra imao sam i lumiu 920 i mogu samo reci da su mobiteli nekada bili ukras kao nakit i to mi nedostaje sada su svi isti cilj je sto veci displej brzi procesor bolja kamera i sl.svaki dan novi model a svi isti .Glupost
Ma nema od tog ništa dok ne izađe neki kao što je HTC one koji će se održati u vrhu bar još godinu .
sta ce vam igre jos i na telefonu!!??? jbt pa ja nisam dijete vani vidio da se igra ima pet godia... :SSSSS
imaju deff najgore mid range mobitele srednja klassa im je smece nevidjeno i ovaj mob je cist primjer cuj 500 mb samo 4 gb memorije i 4.2.2 android xD pa da je bar kitkat jer sace uskoro 5.0 android izaci a ovja sig nece update dobit za tu verziju sranje htc razocarao me
ja neznam kako vi svi tako pametni a niko nije ni šaraf izmislio....
Jes, 512MB RAMa kao Nexus One (2010) haha
512 je dovoljno za tečan rad giga je optimum sve preko je nabijanje digitalnog qrca, čiji je veći čitam S5 će imati 4 GB RAM-a.....kome pichka im materina, kome to prave i kome to treba? Ja kad imam dignut neki veći projekat koji radim na Visual studiu, vrtim i SQL server i sve test baze za projekat, sva dokumentacija koja mi treba....ma pun qrac stvari i opet ni blizu 4 GB Kome onda treba yebeni TELEFON s 4 gige radne memorije?
gledaj profesionalaca što ocjenjuju jadna majko to su oni što im je baaabo kupio "kompjuter s internetom" za rođendan ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)