Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao što mi idu na neku stvar ovi lektori . .piccccka im materina u školu pa poducavaj nebrusi mozak ovdje ljudima .. je..b .e m .vas u mozar glupi zatucani.. nije samo oko ovog posta nego redom ... ocito je neko ovdje zaduzen da je. . . .b . . e u mozak ove novinare.. ako nista da im kaze kako su prepisali sa nekog drugog site-a .. Ko da samo oni prepisuju. ili vec ako je neko napisao nesto svoje.. on je nepismen ima milion gramatičkih itd..
Ispravno je \"pokradeni dokumenti\", ali u tekstu se ne spominju niti \"pokradeni dokumenti\" niti \"pokradena dokumenta\" već da su izvšene krađe (koga/čega=genitiv) dokumenata. Tako da ako bi i pisala riječ \"pokradeno\", glasilo bi \"pokradenih dokumenata\".
kako se kaze:pokradeni dokumenti ili pokradena dokumenta?! ovo pogradena dokumenta-cujem prvi put u zivotu?
Glupost, Ešalon godinama špijunira internet komunikacije, telefonske razgovore i sve ostale vidove komunikacije pa se oko toga ne diže buka.n