Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rat traje kod Apple,Android je davno prestao ratovati i davno je počeo vladati!
-Previše sam kratkih živaca da bih imao neki skup telefon.
Ako malo razmislite ,ima vaznijih prednosti koje su trebali napisati a ne ovakva lupetanja
Cuj , osuszeni ste na onoliku memoriju. Pa brte moj aplle ima Gb koliko 3~4 sd kartice samsunga
Napokon ne reklamiraju Aplle vise xD
Joj sto nemogu ovi glupih komentara,bolji iOS ili bolji android. Koristim iphone neke 4 godine,imao sam i android. Ali licno ostajem pri iOS sistemu (apple) samo zato sto je stabilniji doduse i zadovoljava moje potrebe. Samsung ima vise opcija ali to je mozda zanimljivo mladjoj raji...al mislim da nista od tog nije razlog da se raspravlja oko telefona..samo frustrirani ljudi se bave glupostima
Reklama cini cuda... Kao i sve ostale stvari koje budu "u modi" ovo sranje od tehnologije ce za par godina pasti...
Mislim na iPhone :)))
Sony Xperia Z majka, 'nači 10 godina si miran...
1. iPhone ima iCloud, samo je problem kad iZagrmi u iCloudu, pa se desi fappening 2. iPhone ima poseban prijemnik za bežično punjenje, slično kao Qi, samo što se ovaj puni astralnim nanozracima iz treće dimenzije - ti ga gledaš, a baterija raste 3. iPhone _je_ TV (i centar svijeta za svoje korisnike) 4. iTunes samo radi selekciju muzike za korisnika, pas bio ko drugačije kaže 5. iVidi pod 2. 6. Neko drugi da koristi moj iPad? Koji vam je? 7. In Soviet Apple, you do not customize your iPhone, your iPhone customizes you 8. iPhone je optimiziran da moreš puknut selfie u svakom trenutku (Photo app čuči u memoriji). I nema na njemu bilo kakvih nepotrebnih ikona, sve je na svom mjestu. J**o vas pametni telefon, i ovaj i onaj. Halo, sms, blic-škljoc - 97% korisnika se ograničava na ove tri operacije.
Ovaj 7. razlog mi je veoma argumentovan. 8. odmah iz njega. Cim sam ovo procitao presao sam na android.
Sam logo Apple vrijedi android telefona :D
Windows phone je bolji od androida.
Android je za kokuze, gospoda nose Iphone i voze Mercedes
dancall je najbolji
bas ga zato nisam ni kupio niti cu