Sredstvo protiv korupcije
5
Olovke sa kamerom za carinike u Boliviji
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nasima nebi pomogle olovke. Kad ste zadnji put vidjeli nekog od onih nasih delegata da nesto pisu. Nego njima treba uvalit janje s mikrofonima i kamerama. Tu se prave stvari dogadjaju.
ZELIM JA...
Zeli li neko kupiti ovakvu olovku,slika HD,prakticna...ima USB ulaz,preko kojeg se puni i prebacuju podaci..takodje ima prostor za micro karticu...cijena 55KM..
naš proizvod samo što nama ne treba...mi se dičimo time kako \'\'naši\'\' lopovi dobro stoje,imaju sve od igle do lokomotive,a narod šuti...šuti đuđa...
Sad je kasno za ove kod nas, sdha je pokrala sto se pokrast dalo, sad ce nas jos fahro i zlajuloglu dokrajcit.