Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, bas ima losih alternativa za Office na androidu. Ovo sto su uradili je prava stvar.
da ih Allah nagradi za ovo, hvala puno :*
Koji ce mi vrag ovo na Androidu kad postoji Googleov QuickOffice, toplo preporučujem.
Bezveze, upravo sam probao na androidu
Ne radi ni na iphone, uostalom kao i ovaj klix, slike i video im se ne mogu otvoriti...
Kako se ne moze otvoriti,nije tacno da ne moze
elma91@ u pravu je na iphone se nemoze gledati video i ostalo na kliksu jenostavno nema opcije za to
Office je free je za "read only", tj. samo za gledanje MS Office dokumenata i skida se sa store-a posebno WORD, EXCEL i PP. Za editovanje dokumenata mora se kupiti Office 365.
Nije tacno ja sam maloprije instalirao i mogao sam kreirati novi dokument, ali potrebna je wifi konekcija da bi sacuvao dokument na mislim njihov neki server
Moras racku kupiti ako imas android, odes na pirate bay i skines besplatno. Samo budala moze dati pare za jednu aplikaciju. Bolje pastetu kupiti nego aplikaciju, barem se najedes.
Nije kompatibilna sa mojim uređajima
@***zovna Možda nije dovoljno ***zovan, ko će znati.. :)