Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u pravu si druže apsolutno
F.U.C.K THE FACE.BOOK! CHOOSE LIFE S.U.C.K.E.R.S!
Evo skidam već.
FB je bolest novog doba. Dobro je osmisljen,al ga niti 1% korisnika ne koristi na pravi nacin.Kada cujem da neko ima stotine prijatelja dodje mi da ga zadavim:) Svi u mom okruzenju imaju profil, i uglavnom su svi isfolirani, sasvim druge licnosti nego inace... A tek one fotke, svaki dan po jedan album sa desetinama novih slika, ma niti jedan trenutak nije ostao neobjavljen... ma katastrofa... Hvala Bogu,pa ima jos (vrlo malo al nas ima) normalnih ljudi!! Sto neko reče \"get a life\":))
FB je dobar za razvijanje biznisa i jeftin marketing .Veliki biznismeni nemaju svoj profil jer im i ne treba,samo ga koriste u poslovne svrhe.FB je za kompleksase da se prikazu u sto boljem svjetlu .
i sta kad skines fajl? e jest interesantno citat kad je ko rodjen, i gdje, s kim je u vezi, kakve je slike postavio.... nidje veze get a life! Izvini ali plitak si. NEmoj se cuditi kad ti ime bude na potrjernici jer je neko zloupotrebio tvoje podatke.
...niti cu
@AmoK To je tacno, kao sto i svakome ko svoju EMail adresu objavi na nekome za javnost pristupacnom portalu treba da bude jasno da je time i otvorio vrata raznim SPAM/PHISHING kampanjama. Ko nije u stanju sam razlikovati generisani mail od stvarne poruke od njemu poznate osobe i ko naivno klikne na svaki link u takvom Mail-u koji dobije bez da zna procijeniti riziko takve akcije, pametnije je da se drzi dalje od interneta uopste, jer nema tog alata koji ce ga u potpunosti zastititi od takvih napada.
Ja sam imao profil na fejsu i ukinuo sam ga prije nekih dva mjeseca...jer mi je sve to postalo odvratno i dosadno i strasno pocelo ici na zivce...sada sam mirni...
Ove informacije se mogu iskoritistit u raznim SPAM/SCAM/PISHING kampanjama jer takvi podaci već postoje na internetu i anti-spam alati će teško moći provaliti da li je spam bot ili prava osoba poslala email....
E sad, niti je nesto cool imati profil na FB a ne znam zasto bi bilo cool nemati ga. FB je tehnicki jedna jako dobra i za oni koji znaju da je pametno koriste i jako korisna platforma. E sad sto mnogi padnu u euforiju pa objavljuju sve i svasta o sebi i svom privatnom zivotu govori samo o karakteru takvih ljudi. To su isti oni koji su nas u vremenu prije nego sto je postojao internet i FB uz kafu davili pojedinostima o sebi koje mi nismo htjeli da znamo...
bas lijepo sto nas ima puno, a te provokacije za osnivanjem grupe su poprilicno glupe,ne bih da ih komentarisem mnogo... a jos kad cujem da postoje te neke grupe \"svi mi koji...blalablala\", jako JAKO glupo, i jedino ne bih zamjerila djeci, to mi nekako njima i prilici, a znam da ih je sve vise na FB-u-NAZALOST,totalno neozbiljno kad vidim da dijete od komsije, mali treci razred osnovne ima svoj profil-JADNO( dragi roditelji, a oni ponopsni na svoje dijete)
nisam ni ja..niti cu..hahahahahahahahahaha
sve nas je vise normalnih
ja nisam imala, niti namjeravam otvorit taj profil na FB, iako ga imaju SVI ljudi u mom okruzenju( prijatelji, rodjaci, poznanici...) ponekad sam se pitala da li meni nesto fali, ono tipa zasto odskacem od svih... ali i dalje ostajem pri svom, i smatram da je taj FB poprilicno glupa stvar, a ko voli nek izvoli!!!!!!!