Dobija bitku s iPhoneom
0
Novi Samsung Galaxy S3 će imati 3D ekran
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5 godina poslije: Novi iPhone omogućit će vam hologram žene s kojom možete upražnjavati sex isto kao i sa pravim osobama. 10 godina poslije: Samsung s12-AHH-CC omogućava kreiranje pravih osoba za vlastite potrebe. Mogu služiti kao mali robovi.
Mogu, ne zive u drzavama gdje im Bh telekom oguli kost i kozu. Uzmu telefon preko preko telekoma za 100-ak eura i to je to ...
Smece mobitel ... Kupus ga i nakon dva mjeseca pokvare ti se senzori. OS ti jos gori ... Dobijes koji virus ,malo te bug-ovi zezaju , stopa , nije uposte koristan (nezz dali su rjeseni ti problemi sa ice cream sandwich) ... Jedina dobra stvar mu je displej
@p.i.p.o ovome ne trebaju naocale za 3d ja vec 6 mjeseci imam htc evo 3d i super je - tako da ovo nije nista novo a sto se tice prikljucivanja na televizor (istrazi malo redakcijo) rezolucija je samo 720p tako da se nece prikazivati na punom HD ekranu ako je do cijena otidji na etronmarket .com besplatno dostavljaju
Ma samsung prije iphone !!! sto se tice karakteristika cijene i softvera (njegove pristupacnosti ) Iphone je brend koji kod nas nema neke mogucnosti !!! Da sam u AmeriKi definitivno Iphone otvorena apple mreza hehe :)
Što ne uzmeš original? :)
Čekam indijsku verziju smart phona, koštat\' će 25km i imat\' će 3D ekran uz koji dobijete i 3D naočale.
Što je krivo ovim mekovcima dali duplo para a dobili lošiji proizvod, ma nema vas na mapi za pola godine . Kad ono izlazi i-phone 5 unaprijed slabiji od starog s2 modela?
moja nokia 6233 , bez problema radi 5god i savršena je
@ nikad vise, moj samsung omnia ,vec 3. godinu radi bez ikakvih problema, nemam namjeru da ga mnjenjam , savrsen je !
I phone je samo jachi brend , dok sve karakteristike su mu ispod Galaxy SII ... Dakle ak ozelis upotrebnu vrijednost onda Galaxi a ako zelis sminku definitivno Iphone.
S obzirom na to koliko brzo se kvari - dobar je godinu i kraj, nikad vise samsung... tri puta uzimam, kontam ovaj je bolji, ni garancija ne istekne a on se pokvari.... niti vremena niti zivaca vise za ovo smece...
iphone 4s za 3 dana prodato 4 miliona primjeraka, Galaxy s 2 za 55 dana prodato 3 miliona primjeraka, sve je jasno ko je koga nadmašio!
@sarajevo-x \"DOBIJA BITKU S IPHONEOM\" eto vi kao žuta štampa to sigurno možete potvrditi :)))
prebrzo izlaze novi modeli. dok skupim lovu da kupim najnoviji, taman ga kupim, i onda najave izlazak novog modela za mjesec-dva. ja ne znam kako raja finansijski moze pratiti upgradove na nove modele.