Tehnologija
0
Novi iPhone 5 najesen
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas su navalili jos otplacujem iPhone 3
pa taj seljober sto pise naslove nikad ne rastavlja najesen usred uime tako se NASELU govori
taj amer je upravu. u iphone ide micro sim koju ovde nemozes da kupis kako ja znam. dok npr u njemackoj dobijes kad kupis sim mozes je izvadit i ubacit u iphone a moze i u obicni telefon
imam iPhone 3 i iPod touch 3.generacija- i koristim ga 100%. sve mozes kao i na adroidu, samo sto je apple ljepsi onako..a funkcija je identicna, prema tome...
a znao sam da ce androidasi da pricaju gluposti.
Cuj tek najesen, Kinezi ga vec proizvode :) Nego, vezano za iskoristivost istog u Bosni: jedan Amerikanac kojeg licno poznajem a koji ima cetvorku rekao mi je da je 90% mogucnosti tog telefona kod nas prakticno neupotrebljivo jer nigdje nema konekcije. Njegove rijeci, ako laze on lazem i ja. Jos je rekao da je morao rezati karticu kad je kupio broj od BH Telecoma jer je u ajfonu (lol) slot za karticu navodno manji. E sad, ako neko zeli istresti 1000+ maraka za uredjaj cijih 90% mogucnosti ne moze koristiti tokom 90% vremena, taj stvarno ima visak novca.
Samo Android. Apple polako pada i za koju godinu ce Google biti u mogucnosti da ga otkupi u potpunosti. Proslogodisnja zarada Apple-a bila je nesto vise od 33 milijarde a Google-a oko 45. Ocekuje se da se ta zarada udvostruci ove godine u odnosu na Apple, tj ako nas sve ne pokupi kakva grdosija iz neke 18-te galaksije. Nikad nisam imao probleme sa Androidom a svaki iPhone koji sam imao (3G, 4) bili su nista vise od digitrona sa pravo losom kamerom.
Ja nemam ni jedan, nista mi ne fali :D
Najesen nece sigurno, na jesen vjerovatno........
@LAMIJA ako si dobra, mogla bi mi malo vesa na ruke proprati
@lamija ima li kakvog popusta za kes?
Brko @ Ekstra dobra nije da se hvalim :)
dansanji mobiteli su najmanje mobiteli a sve je ostalo
na jesen iphone 6 kopija
@LAMIJA Jesi cemu?
Hocu ja iphone, u zamjenu za jedan mjesec sexa, nema problema, nije zeza!
Hos ajfone ? Handrenje samo jedan mjesec