Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boli me djon, ja nisam ni prijavljen na fejsbruku.
Ja volim popiti mokracu od jazavca svako jutro prije dorucka,
@ pravi Ja... a ti bi momak da budes amonomiman??? lol.. il bi da budes pilot?
Ovo je dio deal-a koji imaju sa Google-om i njihovim \"Latest\" opcijom za pretrazivanje gdje korisnici koji vrse pretragu mogu izabrati da im se pokazu rezultati koji ukljucuju statuse sa FB, Twitter-a, MySpace-a i slicnih drustvenih sajtova. Statusi korisnika koji ne odobravaju to u svojim \"settings\" se ne vide u rezultatima pretrage, a FB predlaze puno otvaranje tih podataka. Akcenat je na predlaze jer ko ne izabere tu opciju, njihovi podaci su i dalje nedostupni Google-ovoj pretrazi. Na primjer trazite \"Tiger Woods\" na Google i kad vam izadju rezultati kliknite na link \"Show options\" o onda odaberite \"Latest\" link sa lijeve strane. To ce vam prikazati rezultate u \"real time\" ukljucujuci i promjene statusa sa FB i ostalih sajtova.
@nije_bitno Irfane nema potrebe za komentar
Samo lud ili naivan se mogao registrovati na Facebook. Djavoljev website.
A zar nije poenta Facebooka da postavis sve svoje podatke tako da te covjek moze na googlu ukucati i naci, te dodati i gledati tvoj privatni zivot i sve tvoje interese,prijatelje i sklonosti? Ma ne to je samo radi prijateljstva, znas ono ne vidis nekog 100 godina i hoces da mu zaviris u zivot jer to ne mozes u stvarnosti, pa sve gledas sta radi, ko mu je jaran , s kim se ozenio , ima li djece, da li je uspjesniji od mene i onda mu odes na prijatelje pa gledas njih i vidis njhove privatnosti i tako ukrug dok ne dodjes do svog profila i vidis da si +ebeni VOAJER i da uzivas u Big Brother sranjima.
ma super ste vi meni, pravi ste sa takvim komentarima
ja ne zelim da budem amoniman, ja zelim da budem pilot
Ne volim Facebook i nisam registrovan zašto bih nekome rekao da mi je broj telefona 061 675 534 i da živim u Ulici Džemala Bijedića 13, u Sarajevu da se zovem Amer Osmanbegovič da sam gej i da volim grupe koje podržavaju zabranu ubjanja pasa ne želim da to iko sazna i zato se neću logovati na Facebook a vi crknite ako vam je krivo.....
fuck the facebook!! in the face !!!
strasno!
@JA U potpunosti dijelim vashe/tvoje misljenje.Facebook nije nista drugo do jedan ogromni marketinski projekat i ogromna baza podataka za kojekakve sto tajne sto \"netajne\" i marketinske sluzbe.A ljude niko ne tjera da stavljaju svoje prave podatke na facebook, i zasto onda kriviti facebook za ovakve gluposti niko vas ne tjera da se uopste registrujete tamo niti da stavljate svoje prave podatke.Pozz.
samo budala ce postaviti svoje podatke na facebook-u ili slicnim site-ovima
srbi pa ceo svet nam se smeje!