Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napokon, prosla vam je bila katastrofa!!!
Zašto bi koristili haplikacij, kada imamo mobilnu verziju na svakom pretraživaču
konacno, prosla je bila katastrofalna.
@jahh Kao sto sam i rekao... 2.3 je druga po upotrebi i danas :) Nadam se da ce update i za te "starije" verzije uskoro ;)
Da, ali pogresno gledas statistiku. Mi smo targetali za 4.0, sto je oko 72% trzista. Doduse u BiH manje, recimo 60ak %. Sto se tice update-a, ocekuj veceras ili u ponedjeljak :).
na ios7 ne mozes vidjeti svoje komentare, inace komentarisanje je uredu samo to popravite
A po uzoru na IOS ? aha Znaci ios ipak ide ispred androida Sto se tice ios, pokusajte malo biti pazljivi kad objavljujete slike jer mnoge slike se ne ucitavaju.
Kliksovci, bolje redizajnirajte iOS app za iOS7,
KLIX UVEDITE RUBRIKU ZIVOTINJE, MNOGI IMAJU PSE ILI NEKE LJUBIMCE ILI JEDNOSTAVNO VOLE CITATI O TOME !
Promjenili ste mi zivot...
Ma daj, za koju ste ovo verziju napravili, 4.0? :D Nadam se da planirate uvesti i za "starije" (npr 2.6, ta verzija cak spada u najpopularnije i danas)... ;)
http://developer.android.com/about/dashboards/index.html Pogledaj postotke :). Kao sto sam napisao dole, uskoro bi trebala aplikacija da radi i na starijim verzijama (doduse nesto se mora promjeniti/izbaciti).
bujrum sad svi seruckajmo po klixu
Krenem ja preko FB da ostavim komentar vi me banovali , ali evo ovde mogu uhh dobro je veliki ste vi portal u pm , uglavnom ok je OD KOGA JE DOSTA JE ...
Eno Sanjinog komentara hahaha
mozeli ikako klix nightlife na mobu da se vidi ?
Zadnja verzija za ios je grozna, vecina slika se ne ucitaje, a video se nigdje ni ne pojavljuje a da nepricam da neki clanak spremim. uredjaj 4 ios 6.1.3 . Aplikacija je, to je katastrofa.
solidna
klix.ba/?desktop=1 unesite ovo kao target vašeg bookmarka na mobitelu da vam ne otvara mobilnu verziju
Pa gledam ove srceenshotove koje ste snimili... PA JE LI MOGUĆE DA STE TOLIKO SLIJEPI DA NE VIDITE DA STE POGRIJEŠILI DRASTIČNO U JEDNOM NASLOVU I HLADNOKRVNO TO ISKORISTILI KAO PRIMJER IZGLEDA ČLANKA???
Koji naslov i koja je to drasticna greska?
U ovom naslovu gdje pise "ped" umjesto pet? Desi se, screenshotovi su mahinalno pravljeni, nije hladnokrvno ni namjerno.