Dodatak uz Lumniju 9000
10
Nokia lansirala liniju lakova za nokte
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i.d.i.o.ti kaok sto su febo i nekoooo nikada nece razumjeti i skontati sta znaci marketing a ovo je predobar marketinski trik od nokie ovim potezom ce natjerati one curice da kupumju njihove mobitele a uz to i masovno lak za nokte da bi im se slagao sa bojom mobitela al bosna je ovo sto me ne cudi da d.e.b.i.l.i kao ova dva k.r.e.t.en.a imaju pristup internetu
hejjj... na sto spade onakva firma...
Hahahahahah nije ni cudo sto su propali
lumia 9000000000000
Čitam i kontam: Nokia lansira shuttle Nokia lansira liniju muzičku Nokia lansira liniju lakova za farbanje svemirske stanice i na kraju skontah.