Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
facebook = prokletstvo 21. vijeka. Pametnom dosta
svi nesto protiv fejsa, a svi imaju profile ...
Stvarno više smarate s tim facebookom.. dolazim ovdje da pročitam neke vijesti :S
ne razumijes ti to
Ipak, ta firma u oktobru Facebooku pripisuje 151,13 jedinstvenih posjeta, što je malo manje od 173,3 Googleovih. Mislim da je neko ovdje polupa loncice, mislim da iza brojeva treba doci \"miliona\", jer 151,13 jedinstvenih posjeta je stvarno puno :D
JEl to mislis da je ovaj LAJK na sa-x bolji nego onaj na FB???? Pa vidis da se i oni furaju na FB pa su stavili da opciju da se komentari LAJKUJU! ;) S obzirom da si sa-x uporedio sa FB-om to znaci da si strastveni FejsBukovac! ;)
Sarajevo-x bolje barem jedno 500 puta od Facebook! Ne zajebavam se ljudi!
sve ima svoj početak, uspon, vrhunac, pad i kraj, pa tako i facebook.
de ti suti, ko ti nesto znas a zoves se dzemo. djes se dzemo zvat oct ? ljudi na mjesec idu... :D
mrzim facebook