Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako primjerice, neka skupina susjednih ugostitetljskih objekata u jednom kvartu računa na pozitivnu finansijsku konstrukciju, onda bi smo mogli razumijeti besplatan Wi-Fi i besplatan izlaz na Internet. Ali to nije baš realno očekivati u onim kvartovima u kojima je privređivanje slabo razvijeno, naročito tamo gdje nema dovoljno mušterija koje bi donosile novac, jel ???
Šta znači izjava, citiram: \"Korištenje je besplatno za sve građane koji se nalaze u blizini.\"... Kakva je finansijska konstrukcija ??? Svi mi odlično znamo da radnici (kao i ostali ljudi) koji bi održavali te besplatne Wi-Fi hotspotove moraju od nečega živjeti. Koji bi im bio izvor prihoda za egzistenciju, ako nebi ni naplaćivali ovaj Wi-Fi, niti koristili reklame, niti prikupljali privatne podatke ???
Kad je tema New York, idite na Earth Cam Times Squere i pazite na Card Stand. Dolazim za 30 minuta, oborit cu ga.
odmah preuzeti ideju,isto kao sa stolicama...ili prvo nahraniti narod, jer kad si gladan nisi svoj, a kada nisi svoj boli te za wi-fi.