Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce ovi sto vole teorije zavjere reci kako je to za pracenje , iluminati etc. hahaha joj sto volim badale :)
nije to nista koliki je kod mene
ne vjerujem! koji procesor? kakav sensor? koja memorija? kakva baterija? koja solarna celija? kakav bezicni radio? gdje monitor? a gdje tastatura i mis? printer? fali tu jos svasta neceg
Meni ne treba tako mali, kad imam mali k.ura.c
S.ekta je majka , j.ebeš nauku.
i sta ce nam tolisni kompjuter :S umjesto da radite na otkrivanja nekoga lijeka vi se tu glupirate :O
Sigurno je jaci od ove moje krsine :-) A naravno da se kaze \"velik jedan milimetar\"...... Zato se i upotrebljava izraz \"velicina\" a ne \"manjina\" !! Kad vidis nekog niskog covjeka neces ga pitati koliko si nizak, nego koliko si visok!!!
Mogu l\' ja na ovom neke igrice igrat\' ? Moze li na ovo Need For Speed ? :D
Kol\'ko ima rama?
Je.bo te otac spamerski
pa ovo je Havana haker sa saxa davno napravio, i to jos manje!
A vidi ga kod ovog:-) http://s6.ba.bitefight.org/user/bite/63798
hahaha oplakah. Čitam \'\'velik jedan milimetar\'\' i ne mogu sebi doći. Stvarno ne kontam, šta vam se dešava sa rečenicama?!
a tek kod mene, mikroskopom trazit :-(
mislite MALI jedan milimetar