Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj kad sebi balkanci nasnimaju turbo-folka u moždani diski
ne, nego opcija: mogu li sjediti u kući da ne izlazim nikako, može li neko u wc umjesto mene? Pogotovo navečeer kad natjera oko 3 sata, da ne moram više flašu da koristim.
Nekad mi je stvarno drago što sam stara raga.... Žao mi djece
A djeca se raduju. Evo mene moja pitaju "Babo, babo, kad će meni ugradit?" Djeca ko djeca.
Sreca je da kasnimo nekih 300-400 godina, pogotovo sto se tice tehnologije, tako da to i nije bitno toliko za nas. Ja cu se zabrinuti tek kad ne budem vidio vise golfa 2ku na putevima. To ce vec biti neki
U nasem zivotnom vijeku se ovo nece dogoditi.
Gamer+Hacker =THE-END
Bosnji da server u glavu ugradis on ce opet za SDA glasat...
fcuk off, Elon, ti i tvoj neurolacing. meni ništa nećete mećati!
https://youtu.be/ovo_T0KqdYg
@TheGirlfromlpanema oops... ja se uvijek nadam da me nećeš čuti kad lajem na Elona ;) girlie, kad ćeš shvatiti da taj momak nije za tebe?! ;))
Kod nas se uvezivanje tehnologije i čipke praktikuje već decenijama. Svaki TV ima heklanje na sebi
Babylon
I do sada je neka sila- bog- ugradila neke cipove u ljude, samo se u svakoj seriji-- generaciji pojavljivalo odedjeni broj sa greskom, npr.genocidasi,lopovi,kriminalci,licemjeri,itd, pa po tom iskustvu od onih sa parama ne moguce je ocekivati kvalitetnije serije.Oni ne ulazu zbog gladnih Etiopije ,vec radi masovne ljudskog mozga atrofije.
Ja koliko znam uvijek kroz historiju je uvijek bilo ljudi koji nisu podrzavali inovacije. Tako da vidim ovdje u komentarima osobe da se bune. Prije par godinu su stariji bili protiv interneta pa evo sad vidimo da su se 'usutili' te znaju provoditi vise vremena nego mladi. Tako ce biti i sa cipovanjem. Prvo ce se buniti pa ce onda skontat kolika je korist od ovog.
Ja mislim da ova tehnologija neće biti usvojena u Domu Naroda
mene nece moc implementirat ako docekam ovo da se desi ... i android mi je puno nastetio
imam i ja istu ideju al nisam Elon Musk
Nemaš ideju i zato nisi Elon Musk.
@Henry Chinaski imam ideju al nemam novac i infrastrukturu... ne mogu platit robove ko on da mi to ostvare
Pa nisam robot pa da mi neko cipove ugradaju, a nisam ni nesposoban da ne mogu dugme pritisnuti na nekom uredaju pa da mi treba ovo.
Samo mi to nedostaje, ne hvala ugraduj te to sebi.
Nađite lijek za rak, jbo vas čipovanje.
@Vukan lijek za rak sigurno ima ali drzi se u tajnosti, tj nije im u interesu da ga puste na trziste.
@black hawk Mah ako nije rak, onda je neka druga boleština ... duševna npr ... sve je to od Boga.