Testiranje u pustinji
0
NASA šalje "pauka" na Mars
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Hilmo_Olovo..na mojoj chunniii bolov\'ooo
... a ne, piši kretenluke po sax-už Stvarno ste...
Dok ljudi putuju u svemir glupi bosanci im prigovaraju i pricaju o temama koje nemaju veze sa clankom. @M Isto tako su prve rijeci u Kur\'anu bile: UCI, CITAJ!
smrdi o.d.j.e.b.i.t.e providni ste
ZAR SE NISTE POPELI NA MJESEC VEC... MISLIM ONO PENJETE SEW REDOVNO
pise u kuranu??? ahahaha sve vama pise u kuranu pise i da uz ramazan fudbaler moze postiti ma sve pise pise li boga ti ko ce pobjediti na izborima??
Letach, ti si jedan najobicniji fashista. Idi lijeci se stoko!
ovo sve pise u kuranu!!
Glupani jedni, nemate pojma sta pisete, ne znate cak ni prepisivati kako treba...NASA nije medjunarodna svemirska agencija..NASA=National Aeronautics and Space Administration, i pod direktnom je upravom americke vlade..kakva crna \"medjunardona\" agencija.