Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K'o jaja sa bruhom izgleda. (da prostite)
US Army na avionu pise. Ovo su oni razvilu za transport oruzja i hrane vojskama na ratistu, kakav saobracaj i transport ljudi.
@BiHDragon a kad su vama bacali hranu da ne pocrkate od gladi tada su vam bili dragi (ko fol). Ko god vam nesto dobro ucini popljujete ga.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ka quratz još jedan propao projekt
Hahahah ja letjelice, samo pratimo ovde u hr, kaze rusi prave svemirsku stanicu koja ce imati 1200 ljudi i laboratorije u svemiru kao mali gradic eh to je sila a mani se ovih nabujalih jaja 😂😂😂😂😂😂😂
Podsjeti me na one rebelske transportne brodove iz Star Wars
ebem mu suprugu u znak posvecenosti
ja zaspo i naspavo se gledajuci spustanje ovog halikoptera, probudih se bas kad se spustio, reko vid udari u onaj odašiljač... ružno poput napumpanih amerodonaldsa
ko ga je sad prouzveo,supruga il firma?
Ovo ne treba nikome.
zeppelion
...čini se da je jedina primjena kao stacionarni lebdeći dok (za šta god to trebalo). sve drugo su davno pokrili što avioni, što helikopteri, što sateliti.
blips-cepelini-airships koriste za nadzor , natakare ga kamerama, baterijama, solarnim plocama i mjesecima pluta iznad grada,., nakace neku reklamu na njega i svi kontaju vau super bilbord u stvari pokriva mnogo vise no dron,.,
Ko li ce ga prvi kupit od naših milionera
I citavih 10 tona tereta ce moci da nosi?! Da covjek ne povjeruje. Jaki je k'o konj.
@Abdikant Valjati ce za kucnu dostavu! :)
A brzina ?
Ko voz ne nashim prugama!
letjelica ce imati sigurno primjenu u transportu,malo je glomazna,ne dostaju informacije o materijalima od kojih je napravljena.
Pitam se da li je i dotična gospođa Martha ovako debela? I kad smo već kod same letjelice, nije mi baš najjasnije zašto je napravljen ovaj leteći slon. Ima helikoptera koji su svojim dimenzijama kudikamo manji a imaju veću nosivost, o avionima da ne pričam. Jedino što ovu letjelicu izdvaja su ove dimenzije.