Predvidljivi i lijeni korisnici
0
Najpopularnije šifre za telefone su 1234 i 0000
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha ja na ajfonu neam sifre, 80% ljudi koji ga uzmu u ruke ne znaju ga ni otkljucat :P
U mene nema nikakve šifre
mogu haknut mog,,ako hoce ::))))))))))))))))))
Odjednom se ne više ne osjećam sigurnim sa svojim nulama. A to je problem jer su mi u porukama i liste namirnica, termini utakmica, hrpa \"ne zaboravi\" gluposti... Moram naći nešto sigurnije a da je lako za upamtiti. Nešto kao 1234.
0000 moja šifra al šta to vrijedi vrijednim hakerima, kad je moja kanta od mobitela od 50 KM, i nema ni OS, ni Blue..., ni IR, ništaaaaaa, pa nek me hakne ako može....
Meni je datum i godina rođenja, 290793, ali nigdje veze, baš nekog zanimaju moje poruke i slike! Čuj naivni korisnici, LOL!
Android! \"Okanite se ifona\"