Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gde si ga uzeo koliko placas i koliko bi gostao da se kupi
Huawei pravi vrhunske i profesionalne uređaje. Svaka ČAst. Doduše ovde specifikacije nisu tačne. Čak je od ovog navedenog i prošli model G300 bio jači. Ascend P1 od Huaweia je najbolji telefon na trzistu koji postoji!
uzeo ga neki dan na ugovor...isto njesra k\'o i ostali jedina (dobra) pogodnost je sto je upola jeftiniji od ostalih...
Moze li se razbiti ?
plasticno smece isto ko S3
Kol\'ko para???
sharp rulz
\"Ima 1Ghz dual-core procesor i 512MB RAM-a. Verzija Androida koju koristi je Ice Cream Sandwich. Mobitel ima i ekran veličine četri inča i rezolucije 800x600 piksela. Napaja ga baterija od 1500 mAh.\" I šta je ovdje revolucionarno ili vrijedno pomena? Po specifikacijama je jedva prosječan.