Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"državna sekretarka SAD-a, Hillary Clinton.\" Vi ste svakim sve banalnije greske pravite... Moze biti državna tajnica ili državni sekretar. Riječ sekretarka NE POSTOJI!
Samo da se pridruzim ovome sto je haha napisao.... igrucom možemo nazvati tetris, snake.... Grand Theft Auto je igra. a druga stva je jedna oooogromna faktografska greska.... Ne šokira xbox 360, kako piše u nadnaslovu.... to je KONZOLA...Izdavač igre je Rockstar North i u njihovoj verziji igre za XBOX 360 je gologuz muškarac.
test
jedva čekam da zaigram
Pored gramatickih gresaka u clanku, napomenuo bih autora (za kojeg vjerujem da veze nema o svijetu video igara) da na postoji deminutiv od rijeci igra, znaci video game, video spiel, video igra. Pored toga sto je sramota nazvati nesto sto se radi godinama, uloze milioni dolara i na kraju ispadne kvalitetno, umanjenom verzijom ispravnog naziva. Pa i ne idemo u kino da gledamo filmic. Sto se tice teme, pa ljudi zar je u 21. vijeku stvarno problem vidjeti nekoga golog!?!?!?!?
pa staaaaa
bolje da su stavili zensku ulogu umjesto ovog frajke neodjeresenog hehe ali stas boze svega pa i na igricama a onaj ko zeli nek skine sebi 3d eva heheh interesantna igrica za odrasle heheh