Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biti će to mreža za pedere
definitivno
Odlicno. Jos jedna nam je trebala. 'Oce li biti aplikacija za mobitel da odmah instaliram da budem u trendu?
nemoj đastu on je kjul madafaka da mi je samo da mu jedan sastavim iza ušiju....
dok se naivne djevojcice od 15,16 god -buduce droljice lože na njeg,on zaradjuje milione.kad moze dat milion za ovo sranje,zamislite onda kolko ih ima.. pa on vas eksploatise , a vi budale nikako da svatite..
Majdo koga si ti volila slušati kad si bila u pubertetu?
Bice to leglo za pedofile, da Bog sacuva...
eee... ovo je reć "pederčina"... ebo vas on sviju kolektivno u redakciji kad nas maltretirate sa njim i njemu sličnim...
Uzeli mu ljudi milion na brzinu! Hahah koji levat :)
e *** ti sad cu iskljuciti internet radi Justin-a :D
isti starac foco od stotinu ljeta
cim je on umjesan ne moze da bude nesto dobro
jedva čekamo novi mrežu da se možemo dopisivati i lajkovati. justin bieber je zakon, mi smo njegovi fanovi. živio biber.
Joj evo ga vec su poceli dislajkovi. Ljudima na klixu trebas nacrtati kada si ironican i sprdas se s necim, u suprotnom nece shvatiti poruku